Milkivit – The natural choice for healthy growth

Blagovna znamka Milkivit je že več kot pol stoletja sinonim za izjemne specializirane izdelke v prehrani živali. Pogoj za to uspešno delo je odlično poznavanje krmljenja, predelave izbranih in preizkušenih surovin ter cilj, da so naše stranke vedno v središču tega, kar počnemo.

Doseganje čim bolj naravne in kakovostne krme ter napredno in donosno kmetijstvo sta cilja, ki sta nam zelo blizu. Milkivit je že od leta 1954 sinonim za kakovostne mlečne nadomestke za profesionalno vzrejo telet. Poleg tega podjetje TND v okviru znamke Milkivit ponuja vrsto izdelkov, ki so namenjeni zdravi rasti živine.

Milkivit

Milkivit pomeni...

Zanesljiva kakovost/varnost
Naš globalni koncept kakovosti in varnosti že vrsto let ohranja enako raven kakovosti v izdelkih Milkivit in je ključnega pomena za zaupanje naših strank v našo blagovno znamko.
Zdravje na prvem mestu
Pri razvoju naših rešitev je v ospredju dobro počutje teleta.
Partnerstvo in storitve
Skupaj s kmeti na partnerski način oblikujemo napredne rešitve za prihodnost.

Svetovanje in podpora

Gosta mreža zaposlenih v podjetju Milkivit na kraju samem kmetom ponuja obsežno svetovanje in podporo pri vseh vprašanjih glede krmljenja živine. Zaposleni so zaradi stalnih usposabljanj močno strokovno podkovani za svetovanje. Priprava primernih konceptov krmljenja, prava izbira izdelkov in reševanje težav, povezanih s prehrano, so tako pomembna in finančna podpora kmetom.


Proizvodnja in logistika

Sodobne in varne proizvodne naprave s strokovnim kadrom so v podjetju Trouw Nutrition Deutschland ključni dejavnik pri proizvodnji izdelkov najvišje kakovosti. Pri tem se vse naprave nenehno prilagajajo trenutnemu stanju tehnike. Za distribucijo izdelkov Milkivit je odgovorna posebna logistična ekipa, ki tesno sodeluje z ustreznimi trgovskimi partnerji in špedicijskimi službami, da zagotovi pravočasno dostavo.

Dobro počutje vaših živali je naš prvi cilj

Uravnotežena prehrana, trajnost in največja mera skrbnosti pri proizvodnji krme so osnovni pogoji za zdrave živali in njihovo uspešnost. Prizadevamo si, da bi razvijali inovativne in istočasno tržno usmerjene rešitve. V videoposnetku dr. Klaus Daubinger, vodja oddelka za upravljanje z izdelki pri TND, pojasnjuje prednosti energijsko močnega telečjega mleka (ECM).