Milkiwean - celovit koncept hranjenja pujskov

Za vse izzive pri vzreji pujskov podjetje Trouw Nutrition z znamko Milkiwean ponuja vrsto konceptov hranjenja, ki so posebej prilagojeni različnim postopkom pri vzreji. Milkiwean je na podlagi inovacij in izkušenj razvil prilagojene programe hranjenja za pujske, da bi lahko ponujal ciljne rešitve za vsak posamezni kmetijski obrat. Vrhunski izdelki in edinstven proizvodni proces podpirajo velik vnos krme in uspešnost pujskov.

Milkiwean

Naš pristop

Ali se pri vzreji plemenskih prašičev soočate z zdravstvenimi izzivi, težavami v produktivnosti ali gospodarskimi omejitvami?

Milkiwean, raztopina podjetja Trouw Nutrition za prehranjevanje pujskov od prvega dne življenja, pospešuje razvoj prebavnega trakta, zagotavlja stalno uživanje krme, izboljšuje prebavljivost in zagotavlja dober imunski sistem, kar prinaša najboljše možne rezultate. Raztopine Milkiwean so namenjene različnim potrebam in zahtevam kmetijskih obratov in prispevajo k optimalni donosnosti naložbe (ROI) kmetijskega obrata.

Naša ponudba

Da bi pujskom omogočili čim boljši začetek v življenju, Milkiwean ponuja tri različne programe hranjenja, ki jih je mogoče individualno prilagoditi potrebam posameznega kmetijskega obrata.