Selko – celostni paket krmnih dodatkov

Selko je blagovna znamka Trouw Nutrition za krmne dodatke in mešanice kislin ter ponuja različne koncepte za podporo zdravega črevesja. Brezhibna kakovost krme je pogoj za uspešno vzrejo. S ponudbo izdelkov Selko, ki jo sestavljajo različne krmne kisline in dodatki, se kakovost krme učinkovito stabilizira, hkrati pa spodbuja prebavo in zdravo mikrobno ravnovesje v črevesju živali. K tej ponudbi spadajo še rešitve za varnost krme, nadzor salmonele, zdravje črevesja, protimikrobno delovanje (AMR) in optimizacijo elementov v sledovih. Selko ponuja celoten paket izdelkov, znanja in storitev.

Selko

Naša ponudba

V času, ki je zaznamovan z globalnimi trendi, kot so strožji predpisi, pritisk glede zmanjšanja uporabe antibiotikov, podnebne spremembe, pomanjkanje surovin in pomanjkanje ustreznih zemljišč, skokovito narašča povpraševanje po trajnostni in varni proizvodnji krmnih mešanic.

Ponudba izdelkov Selko upošteva potrebe strank na dveh glavnih področjih:

varnost krme,
zdravje in uspešnost živali.

Pri vsakem programu Selko so na voljo strokovnjaki, ki nudijo učinkovite rešitve in pomoč na področju krmnih dodatkov strankam po vsem svetu na podlagi njihovih individualnih potreb in zahtev.

Vrhunski elementi v sledovih

Selko IntelliBond hidroksi elementi v sledovih so najnovejše in tehnično najbolj napredne oblike elementov v sledovih, ki so bile razvite za uporabo v krmnih mešanicah. Odlikujejo jih odlična biološka uporabnost in majhen vpliv na okolje.
Elementi v sledovih IntelliBond dokazujejo še odlično delovanje in izboljšano učinkovitost.